Over Ons

Harlem Legacy, sinds 2009

Pionieren en doorgroeien

Harlem Legacy is in 2009 opgericht, als eerste collectief van creatieve zelfstandigen in Haarlem. Al jarenlang bieden we creatieve ondernemers een plek om samen te komen en samen te werken.

Van school naar sportschool

Onze eerste locatie was een voormalig schoolgebouw uit 1906, aan de Generaal de la Reijstraat in Haarlem Noord. Met ietwat tochtige schoollokalen. Maar een beetje afzien in de winter, dat paste wel bij deze periode van pionieren.

In 2011 volgde een verhuizing naar de Parklaan. Een betere en meer centrale plek in Haarlem, naast sportschool Kenamju. Tochtvrij bovendien.

Volwassen

Sinds begin 2016 zit Harlem Legacy op een nieuwe stek, op de hoek Schipholweg/Spaarne. Met fraai uitzicht over heel Haarlem. Met goede faciliteiten. Met een representatieve uitstraling.

Een plek die past bij waar Harlem Legacy nu staat. Want de pioniers van toen zijn inmiddels uitgegroeid tot volwassen bedrijven, met een rijk portfolio en een uitgebreide klantenkring. Maar die behoefte om samen te werken en samen door te groeien, die is er nog altijd.